x
Få 5 gode tips til rektruttering af den rigtige medarbejder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag nydheder, tips og værktøjer, events, tilbud m.v direkte i din mailboks. Du kan altid framelde dig igen.
Udfyld her og få de første 5 gode tips lige om lidt.
Stacks Image 139

Rekruttering · Fastholdelse · Udvikling

Stacks Image 133
COACHING 1:1

Personlig coaching og sparing på forretningsmæssige og personlige udfordringer

Mangler du et sted, hvor du frit kan få afklaret dine udfordringer og få ny inspiration?


Som ejer, leder eller ansat i en virksomhed kan du komme ud for, at den sparring man ind imellem har brug for, kan være vanskelig at finde i virksomheden. Du kan komme i interesse- eller loyalitetskonflikter eller blive udsat for upassende fortrolighedsforhold i forhold til ens kollegaer, bestyrelsen eller højere ledere.

Ofte bruger lederen bestyrelsen, advokat, revisor eller den gode ven i forventning om, at man der kan hente sparring og finde svar. Med din personlige coach vil du som leder eller ansat have et unikt frirum, hvor nye idéer, ledelsesstrategier, vækstplaner, leanplaner, personaleforhold, kommunikation og andre forhold i virksomheden helt risikofrit kan afprøves, uden at du skal indtage en bestemt rolle, og hvor der ikke stilles forventninger om resultater og præstationer til dig.

Har du et sted, hvor du frit kan drøfte og få afklaret dine udfordringer?

Din personlige coach vil støtte dig og finde alle dine ressourcer og dit potentiale frem - så du får et arbejdsliv og et familieliv i harmoni, og får skabt målbare resultater hurtigt og effektivt.

Personlig coaching er individuelle 1:1 forløb, hvor du over et antal sessioner - typisk 5-10 sessioner - fordelt over nogle måneder opnår forandring, får handlekraft, skaber resultater og får en lang række værktøjer til at være en succesfuld leder eller ansat i balance.

Fortroligheden
Alle samtaler sker i fortrolighed og der refereres ikke fra coaching-sessionerne med medarbejderne til ledelsen eller andre, med mindre det er konkret aftalt med medarbejderen og ledelsen. Søren Kjær er certificeret under den Internationale Coaching Federation - ICF, og de etiske regler og fortrolighed derunder overholdes.

Brug personlig coaching og sparring til:
• Mål, handlinger og resultater
• Vækstplaner og strategier
• Værdiafklaring, motivation og engagement
• Din rolle som leder, ansat og som menneske
• Lær selv at blive en coachende leder
• Kommunikation, personaleforhold og relationer
• Selvindsigt og personlig udvikling
• Arbejdet og familien
• Samarbejde og trivsel

Hvordan virker det?
Coaching virker fordi vi med vores spørgsmål og værktøjer og dine svar får belyst og bliver meget specifik på mål, udfordringer og forhindringer. Mange forhindringer viser sig ofte ikke at være sande, når de bliver tænkt helt igennem og dem, der virkelig er sande, finder vi en løsning på - så du får handlet og får energi og ressourcer.

I forløbet får du også en række værdifulde indsigter og viden om, hvorfor vi som menneske gør og handler, som vi gør. Dine perspektiver bliver udvidet, og du vil fremover kunne bruge din nye indsigt i alle livets aspekter.

Enneagram personlighedsanalyse
Et personligt coaching-forløb er ofte også indeholdende en Enneagram personlighedsanalyse.
Du kan læse mere om Enneagrammet her.

Sessionerne foregår hos HR360 i Risskov eller i virksomheden.
rekruttering
HR360 ApS
Mosevej 20B
8240 Risskov
mail@hr360
Steen Fuhr
T: 40 914 614
M:
steen@hr360.dk
LI_logo