x
Få 5 gode tips til rektruttering af den rigtige medarbejder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag nydheder, tips og værktøjer, events, tilbud m.v direkte i din mailboks. Du kan altid framelde dig igen.
Udfyld her og få de første 5 gode tips lige om lidt.
Stacks Image 374

Rekruttering · Fastholdelse · Udvikling

Stacks Image 211

Vi har erfaringen og værktøjerne med i bagagen

Steen Fuhr

Ekspert i rekruttering, fastholdelse og udvikling

Salg, ledelse og udvikling er overskrifterne i mit arbejdsliv. Først som ung iværksætter i transportbranchen; en virksomhed, der blev udviklet voldsomt og solgt 10 år efter.

Senere har jeg brugt kompetencerne i IT-branchen og en del år hos både DHL og Maersk. Siden 2011 igen selvstændig, med specifik interesse indenfor rekruttering, virksomhedsudvikling og salg. Jeg har et meget stort netværk blandt mange virksomheder i Danmark og gennemfører rekrutteringer på alle niveauer. Er desuden certificeret i flere personprofil- og analyseværktøjer.

Privat bor jeg sammen med Vivi, som er journalist. Fritiden går mest med golf, sejlsport og vandring i naturen – det er mit brændstof til hjernen!
Stacks Image 101
Kontakt Steen på:

Mail: steen@hr360.dk
Mobil: 4091 4614
LI_logo_B

Søren Kjær

Ekspert i rekruttering, fastholdelse og udvikling
En lang karriere i spidsen for en række virksomheder og med iværksætteri, topledelse, bestyrelsesarbejde, udvikling og drift har givet mig en solid baggrund for at rekruttere, matche, coache og udvikle ledere, medarbejdere og organisationer.

De sidste 9 år har det være business coaching, udvikling af organisationer og fastholdelse af ledere og medarbejdere, der har fyldt arbejdskalenderen. Tidligere har det været eget reklamebureau i 18 år, opstart, udvikling og drift af en række virksomheder i både Danmark og udlandet samt bestyrelsesarbejde.

Jeg arbejder også med udvikling af mentalitet og præstation - både for erhvervslivet og for sportsatleter.

Privat bor jeg på et dejligt landsted syd for Aarhus - med plads til mine 3 børn, hund, kat og landingsbane til et par flyvemaskiner.

Sport har altid og fylder stadig meget, og jeg nyder at dyrke Crossfit, judo, løb, cykling og alt, hvad naturen kan byde på. Og så naturligvis flyvning.
Stacks Image 99
Kontakt Søren på:

Mail: soren@hr360.dk
Mobil: 4072 6622
LI_logo_B
rekruttering
HR360 ApS
Mosevej 20B
8240 Risskov
mail@hr360
Steen Fuhr
T: 40 914 614
M:
steen@hr360.dk
LI_logo