x
Få 5 gode tips til rektruttering af den rigtige medarbejder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag nydheder, tips og værktøjer, events, tilbud m.v direkte i din mailboks. Du kan altid framelde dig igen.
Udfyld her og få de første 5 gode tips lige om lidt.
Stacks Image 139

Rekruttering · Fastholdelse · Udvikling

Stacks Image 133

Vi tester og analyserer

I forbindelse med rekruttering, fastholdelse og udvikling udfører vi en række forskellige test og analyser.

Har du opdaget, at der er nogle du umiddelbart passer bedre sammen med end andre? Nogle der ligesom forstår din måde at tænke på?


Du har sansynligvis også opdaget, at der kan være nogle, som du slet ikke forstår eller der slet ikke kan følge dig og dine idéer.

Forskelligeheder og ligheder er faktisk noget man kan undersøge ved at gennemføre en personlighedsanalyse. Du kan finde ud af, hvilken personlighedstype du selv er, og du kan lære om andre personlighedstyper end din egen.

Der findes forskellige personlighedstest og analyser - bl.a. Enneagrammet, DISC, InSight, MBTI, Belbin, m.fl. Fælles for dem er, at man via en række spørgsmål og svar kan analysere sig frem til din type. Du vil opdage, at du sansynligvis vil have en række fælles træk, styrker og svagheder fælles med andre, der har samme personlighedstype.

Med den viden kan der laves en analyse, der med stor sandsynlighed vil vise dig dine styrker og udfordringer. Vise dig hvor din adfærd og dine mønstre går hen, når du er i balance og når du er under press.

HR360 anvender bl.a. Enneagrammet til at analysere på personlighedstype.

Enneagrammet til udvikling af teams


Når du arbejder i en organisation og virksomhed og skal indgå i et team er det meget givende og udviklende at kende til sine egne og andres måder at anskue verden på.

Hvis en 7'er (Igangsætteren) f.x. arbejder sammen med en 1' er (Reformeren) kan der opstå en "fantatisk" situation af 7'erens "lad os komme videre og bare gøre det" overfor 1'erens "jeg har brug for, at der er helt styr på alle detaljer og at at vi har en plan".

Er man bevidst om hinandens type skabes der rummelighed og forståelse - og muligheden for at man kan udvikle sig sammen. Jeg har erfaring for at det at kende til sin egen og til kollegaers Enneagramtype, gør en stor forskel for samarbejdet i et team.

Ennegram personlighedsanalyse

XCOACH udfører Enneagram personlighedstest og analyse. Det bruges ofte i forbindelse med teamudvikling, coaching og workshops, hvor teamet har brug for at arbejde med samarbejde, relationer og kommunikation.

Analysen
Analysen består af 135 spørgsmål, der besvares online - og kan gøres i ro og mag på arbejdet eller derhjemme.
Besvarelserne analyseres efterfølgende og du modtager din personlige og individuelle analyse i form af en rapport i PDF-format.

En Enneagram analyse opfølges ofte også med en personlig feedback og gennemgang af analysen.

Har du lyst til at kende din egen type, kan du bestille en Enneagramanalyse her.
rekruttering
HR360 ApS
Mosevej 20B
8240 Risskov
mail@hr360
Steen Fuhr
T: 40 914 614
M:
steen@hr360.dk
LI_logo